SBD_big

CE dig för i entreprenaden

Datum: 2014-10-22-2014-10-24 | Sista anmälningsdag: 2014-10-22

Vad behöver du tänka på vid inköp av stål- och betongstommar?

Du måste CE dig för i entreprenaden! Förändringarna i och med införandet av krav på CE-märkt material ställer nya krav på upphandling av stål- och betongstommar.

För vem?

Seminariet riktar sig till entreprenörer och beställare av stål- och betongkomponenter som berörs av kraven på att upphandla CE-märkt material. Sedan den 1 juli 2013 ska alla byggprodukter, som omfattas av en harmoniserad standard, ha en CE-märkning och prestandadeklaration. Det är kravet för att produkterna ska få säljas inom EU:s inre marknad. Redan CE-märkta byggprodukter måste också ha en prestandadeklaration.

Vad innebär detta? Var hittar du certifierade leverantörer och vilka förändringar innebär detta för entreprenaden? I tillägg till detta kommer en presentation kring rationellt byggande.

Ladda ner program

Tid:kl 15-19, inkl middag.

Plats: NackaStrands Mässan, Nacka

Kostnad: 900 kr exkl. moms

Hotell:erbjudanden här

Alternativt hotell Elite Hotel Marina Tower Fler hotell här.

Läs mer om Stålbyggnadsdagen

Upplever du problem med din anmälan, skicka gärna din anmälan med uppgifter till info@sbi.se så får du en bekräftelse direkt av oss.

 

 OBS! En anmälningsbekräftelse skickas till dig automatiskt. Om du inte får denna, kontrollera din skräppostmapp eller kontakta oss.


Aktuella nyheter